Catalogus

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Website disclaimer

Algemeen
Deze website / webshop bevat informatie over de aangeboden producten van ECR-NEDERLAND BV en de geleverde diensten van ECR-NEDERLAND BV.

ECR-NEDERLAND BV behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website / webshop.

Beperking aansprakelijkheid
ECR-NEDERLAND BV besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie.
Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. ECR-NEDERLAND BV is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze website / webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal ECR-NEDERLAND BV een fout of onjuistheid in deze website / webshop zo snel mogelijk herstellen.

Auteursrecht
Deze website / webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van ECR-NEDERLAND BV. Zonder schriftelijke toestemming van ECR-NEDERLAND BV is het niet toegestaan materiaal van deze website / webshop te kopiëren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

E-mail disclaimer

De informatie die ECR-Nederland BV per e-mail verstuurt kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde.
Indien u niet de geadresseerde bent, vragen wij u vriendelijk de afzender hiervan in kennis te stellen, het e-mailbericht naar de juiste persoon door te sturen of dit bericht te vernietigen.
Verberg boodschap