Catalogus

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Bitzer informatie tools


Nieuwe informatie tools van Bitzer

kenmerken:
Bitzer biedt met behulp van onderstaande links naar betreffende Youtube informatie video’s een nog betere ondersteuning en serviceverlening aan.

Via aanmelding op MyBitzer kan snel toegang gekregen worden tot bijvoorbeeld het onderdelen platvorm EPARTS waarop snel de betreffende actuele onderdelen codes van een compressor gevonden kunnen worden.

Daarnaast de link naar een instructie video over het creëren van Datalog gegevens die te downloaden zijn vanuit de Varispeed compressor of de Varipack frequentieregelaar of van de andere IQ producten.

MyBitzer:
myBitzer Tutorial (Engels)

EPARTS:
EPARTS detail functions

How to create datalogs with IQ products:
Datalog for Varipack and Varispeed
Datalog for IQ products

SPOT App:
Met de Bitzer SPOT app kunt u heel gemakkelijk controleren of het product ook echt een Bitzer product is. U hoeft alleen de QR-code te scannen en u weet meteen of u te maken hebt met een Bitzer product of een kopie. Op deze manier voorkomt u onaangename verassingen en eventuele hoge kosten.
Daarnaast vindt u via deze app alle mogelijke productdocumentatie en alle contactgegevens van Bitzer servicelocaties en Greenpoints. Ook zijn de adresgegevens van gecertificeerde dealers en distributeurs terug te vinden.
U kunt de app hieronder downloaden.

Bitzer SPOT App (Android)

Bitzer SPOT App (iPhone)

Professioneel, ervaren, daadkrachtig. Wij zijn ‘uw innovatieve koudespecialist!‘
Verberg boodschap