Catalogus

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

CO2 Seminar een succes


EERSTE SEMINAR OP NIEUW LOCATIE

Op 29 maart 2018 vond het eerste seminar plaats van ECR-Nederland BV in de nieuwe locatie te Oirschot. Meteen een goede zet, want de opkomst was talrijk.

ECR-Nederland BV mocht meer dan honderd klanten ontvangen. Na de ontvangst met een hapje en een drankje en een kleine toespraak van Udo van der Meer (Algemeen directeur) en Alex van Schijndel (Areamanager Zuid-Oost en Key accounts) werden de klanten uitgenodigd om de zalen te betreden. Sprekers van Copeland, Bitzer, Samon, Stichting GO, Air Liquide en SCM gaven uitgebreide lezingen over CO2 producten en natuurlijke koudemiddelen in het algemeen.

Na een vruchtbaar eerste seminar werden de klanten uitgenodigd voor een lekker buffet wat in samenwerking met Florentius party catering werd opgezet. Het tweede deel werd nadien aangevangen. Aan het einde van het seminar konden de klanten nog na borrelen in onze nieuwe kantine. Ook konden ze de CO2 units bekijken die gepresenteerd stonden in de showroom.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag en willen alle klanten bedanken voor hun talrijke opkomst. Wij hopen u snel weer uit te kunnen nodigen voor andere evenementen. Samen met u houden wij de kennis in de koudetechniek op peil.

Met vriendelijke groet,
Verkoopteam ECR-Nederland BV
Verberg boodschap