Catalogus

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Leer onze collega Kevin Meeuwis kennen

Kevin is 31 jaar en werkt sinds 1 april dit jaar als een van onze Commercieel Technisch Binnendienst medewerkers. Hij spreekt veel klanten en helpt ze met het bestellen van artikelen en producten. De kans is dus groot dat je wel eens contact met hem hebt. Wij vragen Kevin naar zijn werk en leren hem een beetje beter kennen.

Waarom ben je bij ECR-Nederland gaan werken?
“Toen ik begon met werken na mijn opleiding KT-A en F-gassen monteur koudetechniek wilde ik vooral met mijn handen werken. Ik begon dus in de buitendienst als montage en service monteur. Na een aantal jaar in de buitendienst gewerkt te hebben was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik solliciteerde bij ECR-Nederland en ging aan de slag bij de montage afdeling van Unitbouw. Na een tijdje merkte ik toch dat ik het klantencontact miste. Een collega vertelde me toen over een interne vacature voor Commercieel Technisch Binnendienst medewerker. Ze gaf aan dat ze dacht dat dit wel bij mij zou passen. Ik heb gesolliciteerd en dat heeft geleid tot dat ik nu hier zit.”

Wat houdt deze functie precies in? Ben je de hele dag alleen aan het bellen met klanten?
Kevin lacht: “nee, de functie houdt meer in dan alleen dat. Ik ben wel het grootste gedeelte van de tijd bezig met het adviseren van klanten over bepaalde producten. Dit vind ik ook het leukste aan mijn werk. Doordat ik lang in de buitendienst heb gewerkt weet ik echt waar ik het over heb en ik merk dat klanten dat ook fijn vinden. Maar als ik heb gebeld of gemaild met een klant moet er vaak een order aangemaakt worden of een offerte uitgeschreven worden. Dit doe ik ook allemaal.”

Hoe zie je de toekomst?
“Ik zit nu gelukkig erg op mijn plek. Binnenkort begin ik ook met de opleiding KT-C koudetechniek. Hiermee hoop ik klanten nog beter te kunnen gaan helpen.”

Natuurlijk snappen we dat je heel graag aan het werk bent, maar wat doe je als je niet werkt?
“Ook in mijn vrije tijd ben ik graag druk bezig. Ik tennis, doe aan hardlopen en in het weekend draai ik af en toe als DJ op een klein festival of feestje. Ik gebruik het sporten echt om mijn hoofd leeg te maken. Daarnaast houd ik van gezelligheid en muziek.”

Heb je ook een vraag over een product of project? Stel je vraag aan Kevin via verkoop@ecr-nederland.nl

Kevin Meeuwis

Verberg boodschap