Catalogus

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Mededeling - Bereikbaarheidsdienst

Mededeling - Bereikbaarheidsdienst - Aanvullende leveringsvoorwaarden
Datum: 07-06-2018

Geachte relatie,

Zoals bij u bekend kunt u ook buiten de normale kantoortijden, vanaf ’s ochtends 07.00 uur tot ’s avonds 22.00 uur, bij ECR terecht voor urgente storingsgevallen. U wordt deskundig te woord gestaan door de verkoopmedewerker van de bereikbaarheidsdienst die de storing samen met u van A tot Z afwerkt.

Vanaf 08-05-2018 volgen er enkele wijzigingen. Sinds januari 2018 is ECR gevestigd in het Beijer Ref Support Center te Oirschot. De door u bestelde materialen worden voor u als klant van het hierin gevestigde warehouse verstuurd. Wij, als ECR medewerkers, hebben echter geen toegang meer tot dit warehouse.

Wat verandert er voor U?
In geval van een storing belt u nog steeds met het bekende storingstelefoonnummer 06-53133022, dat u te horen krijgt wanneer u ECR buiten kantoortijden belt. U krijgt dan direct contact met de dienstdoende ECR verkoopmedewerker. Deze regelt vervolgens met een logistiek medewerker de fysieke afhandeling. Groot verschil is dat er niet meer afgehaald kan worden maar dat de artikelen nog slechts per koerier verstuurd kunnen worden.

De kosten?
Door deze nieuwe werkwijze zijn wij genoodzaakt de kosten van de bereikbaarheidsdienst aan te passen. Sinds jaar en dag berekent ECR een bereikbaarheidstarief van € 60,-. excl. BTW. Dit tarief is verre van kostendekkend. Derhalve zijn wij genoodzaakt dit tarief meer in overeenstemming te brengen met de daadwerkelijke kosten en te verhogen naar € 95,-. excl. BTW. Hier bovenop komen nog de gebruikelijke koerier kosten. Door scherpe onderhandelingen hebben wij deze kosten aanzienlijk kunnen verlagen t.o.v. het huidige tarief. Wij hanteren een kilometerprijs van € 0,75 waarbij de heen- en terugreis wordt geteld met een minimaal starttarief vanaf € 60,-.

Wij vertrouwen erop u hiermee op dit moment zo volledig mogelijk te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Alex van Schijndel
Areamanager
Verberg boodschap