Catalogus

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Press and forget - MaxiPro

PRESS AND FORGET - MaxiPro

ECR-Nederland nu ook overtuigd van het nieuwe persfittingensysteem >B< MaxiPro.

ECR neemt het nieuwe persfittingensysteem voor koel- en airconditioninginstallaties ook op in haar assortiment. MaxiPro is een robuust en degelijk perssysteem dat de installateur kan inzetten voor het maken van lekvrije permanente verbindingen, zonder te solderen.

Gepatendeerde systeem
Met het gepatenteerde systeem kunnen snelle en eenvoudige verbindingen gemaakt worden, tegen uiteindelijk lagere kosten. Het systeem kent een drie-punts persing, waarbij op 3 plekken de verbinding geperst wordt (voor op en na de O-ring) en dit voor koperen leidingen met een maximale werkdruk van 48 bar. Dankzij de hexagon vorm wordt een super seal gegarandeerd.

Leidingen
MaxiPro is geschikt voor leidingen die voldoen aan EN 12735-1 of ASTM-B280. Het is geschikt voor toepassingen met koudemiddelen: R1234yf, R1234ze, R32, R134a, R513A, R404A, R448A, R449A, R407C, R407F, R410A en R507 (Let op: niet geschikt voor ammoniak en geen CO2).

Voordelen
Het persgereedschap van Rothenberger garandeert lekdichte verbindingen. Andere voordelen zijn natuurlijk de flinke tijdbesparing en de flexibele manier van installeren, een brandvrije werkomgeving, geen gevaarlijke stoffen of dampen, geen vervuiling door soldeerresten, geen brandvergunningen nodig, geen gesleep met gas en stikstofflessen, snel en zuiver werken.

Geschikt voor persverbindingen van ¼” tot 1 1/8”. Sokken, verloopsokken, bochten, T-stukken of eindkappen, niets is te moeilijk voor dit revolutionaire perssysteem. De fittingen zijn na persing bestand tegen vibraties. Bovendien biedt Conex l Bänninger 5 jaar garantie op de persingen (na training en certificering).

Kom langs in of maak een afspraak met een van onze filialen en volg een praktijkpresentatie. Binnen een half uurtje bent u gecertificeerd om met dit systeem te kunnen werken en kunt u naar hartenlust het MaxiPro systeem inzetten in uw dagelijkse installatiewerkzaamheden.

Met dit lekvrije gepatenteerde persfittingensysteem krijgt het installeren van leidingen een hele andere dimensie.

Het MaxiPro perssysteem is bij ECR in twee set varianten te verkrijgen.

Set 1: Rothenberger perstang, Accu + lader, Set persbekken ¼” t/m 1 1/8”, gereedschapskoffer en persbekken koffer.

Set 2: Rothenberger perstang, Accu + lader, Set persbekken ¼” t/m 1 1/8”,universele interne en externe ontbramer, TC35 pijpsnijder, Unigrad interne penontbramer, reinigingskussen, gereedschapskoffer en persbekkenkoffer, Maxipro markeringsinstrument en pen, Maxipro koppelingen: 15 x 3/8”, 15x ½”, 15 x 5/8”, Maxipro bochten: 15 x 3/8”, 15x ½”, 15 x 5/8”.

Rothenberger persfittingensysteem

Technische brochure MaxiPro (Nederlandstalig) (PDF)

Onze MaxiPro flyer (PDF)

Onze MaxiPro brutoprijslijst (PDF)

Bekijk de demo video op ons Youtube kanaal

Neem voor meer informatie of uw netto actieprijzen contact op met uw contactpersoon bij ECR-Nederland.
Verberg boodschap