Catalogus

Contactgegevens

Oirschot
Westfields 1210, 5688 HA Oirschot
Tel: +31 (0)40 299 06 00
E-mail: verkoop@ecr-nederland.nl

Deventer
Danzigweg 6A, 7418 EN Deventer
Tel: +31 (0)570 62 42 00
E-mail: deventer@ecr-nederland.nl

Dordrecht
Pascalstraat 85, 3316 GR Dordrecht
Tel: +31 (0)78 653 09 00
E-mail: dordrecht@ecr-nederland.nl

Hoofddorp
Parellaan 60, 2132 WS Hoofddorp
Tel: +31 (0)23 557 34 30
E-mail: hoofddorp@ecr-nederland.nl

Linkedin

Facebook

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Bedrijfsprofiel

Sterke partner
ECR-Nederland BV is al ruim75 jaar een sterke partner in koudetechniek en airconditioning met een landelijke dekking. Als ECR-Nederland BV hebben we alle kennis, ervaring en techniek gebundeld, waardoor wij u een dienstverlening over de volle breedte en diepte van elk koeltechnisch project kunnen bieden, binnen elk marktsegment.

Onze filosofie
De problemen van onze klanten oplossen; vormt de kern van onze filosofie. Goed luisteren en die diensten leveren die voor de klant echt waardevol zijn. Desnoods begeleiden wij de installateur bij iedere stap in het installatieproces. Ons credo luidt: Voor het moeilijkste probleem bestaat een oplossing.
Een beetje vindingrijkheid en in nauwe samenwerking met de installateur en onze technische specialisten volstaan om de concepten in realiteit om te zetten. En dat is de reden waarom klanten relaties worden van ECR-Nederland BV. Hiervoor dien je uiteraard over de juiste instrumenten te beschikken. Als onderdeel van een wereldwijde organisatie hebben we de technische support en de veelzijdigheid in huis en zijn steeds op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Samenwerking
Bij ECR-Nederland BV kan iedere koelunit apart worden gebouwd. Unitbouw is onze divisie waar de know-how is ondergebracht waarmee elk koeltechnisch project snel gerealiseerd kan worden. Voor de inkoop van deze producten werken we nauw samen met een select en groot aantal zeer betrouwbare en uiterst kwalitatief opererende fabrikanten. De voordelen van deze samenwerking zijn gebaseerd op technologische kennis van zaken, onderzoek en ontwikkeling van (eigen) kwaliteitsproducten. Samen met de installateur en volgens zijn specificatie worden de prefab units snel en vakkundig gerealiseerd. Dit biedt de installateur het voordeel van een snelle levering en hij weet zich verzekerd van een goede begeleiding in het verdere traject.

Voorraad
ECR-Nederland BV heeft een compleet scala aan componenten en apparatuur in eigen huis. De klant krijgt wat hij zoekt. Het product waar de klant om vraagt aanpassen aan wat we zelf in huis hebben, is uit den boze. Met onze opslagcapaciteit en snelle netwerken kunnen we aan elke vraag direct voldoen.
In de gespecificeerde prijscatalogus kunnen onze relaties alle prijs- en technische gegevens terugvinden.

Innovatie en kwaliteit
Innovatie en kwaliteit van de bovenste plank vragen meer dan technologie alleen. Het gaat ook om mensen. Alle werknemers nemen deel aan het proces. ECR-Nederland BV voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Wekelijkse bijeenkomsten en doorlopende training maken deel uit van ons communicatieprogramma. ECR-Nederland BV is ervan overtuigd dat kwaliteit en oplossingsgericht werken alleen mogelijk zijn indien iedereen in onze organisatie van deze aanpak is doordrongen.

Regionale spreiding
Service is van grote waarde. Daar zijn wij ons terdege van bewust. Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen heeft ECR-Nederland BV zich georganiseerd in vier filialen en een aantal Area Managers. Deze aanpak zorgt voor een regionale spreiding door geheel Nederland. Onze enthousiaste medewerkers staan dag en nacht voor u klaar. Bij dit alles heeft u te maken met één vast team.

De voordelen voor u zijn evident:
  • korte communicatielijnen,
  • kennis van de regionale netwerken,
  • snel en efficiënt geholpen worden en steeds hetzelfde aanspreekpunt,
  • U kunt altijd rekenen op betrokkenheid, creativiteit, helderheid, zekerheid en gemak,
  • hierdoor wordt de kans op miscommunicatie uiterst gering.
En mocht er onverhoop ergens een kink in de kabel ontstaan, dan wordt er alert en professioneel op gereageerd.

Verberg boodschap