Catalogus

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Elektronisch factureren

ECR-Nederland biedt voortaan haar klanten de mogelijkheid om hun facturen elektronisch te ontvangen. Elektronisch factureren (e-invoicing) past in het actuele thema van
M(aatschappelijk) V(erantwoord) O(ndernemen) en heeft veel voordelen:
- De factuur is onmiddellijk in uw vertrouwde betaalomgeving beschikbaar,
- Geen vertraging met de post,
- Efficiënte logistieke afwerking; minder handelingen en minder transportkosten,
- Papier- en printverbruik wordt verminderd,
- Veilig en 100% betrouwbaar,
- Gratis en gebruiksvriendelijk.

Voor e-invoicing werkt ECR-Nederland samen met Basware, een betrouwbare en ervaren expert op dit gebied.

Wilt u zich aanmelden voor e-invoicing? Wij verzoeken u dan vriendelijk om het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Na invulling van het formulier ontvangt u van Basware de volgende informatie:
- De aankondigingsmail met de login en het wachtwoord voor het Baswareplatform,
- De instructies met de aanmeldprocedure.

Al uw facturen worden vanaf dat moment naar uw Bizmail ONEway mailbox verzonden. U ontvangt een e-mail zodra er een nieuwe factuur in uw Bizmail ONEway mailbox zit.

Naast de persoonlijke beveiligde 'mailbox' beschikt u tevens over een digitaal archief. Al uw ECR facturen worden hier tien jaar in opgeslagen. Uw Basware 'mailbox' is uw persoonlijke (beveiligde) e-invoicing archief. Uw privacy wordt gegarandeerd. Alleen u heeft toegang tot deze box. ECR-Nederland heeft geen toegang tot uw box.

Heeft u zich nog niet aangemeld voor elektronisch factureren, maar heeft u hierover nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw contactpersoon bij ECR-Nederland.

Neemt u al wel deel aan elektronisch factureren en heeft u inhoudelijke vragen over het Baswareplatform of over uw inloggegevens, dan kunt u het beste direct contact opnemen met Basware of het Basware platform.
Tel: +0900 227 92 73
E-mail: ts.servicedesk.belgium@basware.com

ECR-Nederland heeft geen controle over de inhoud van de website van Basware of het Basware platform en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze websites of het door derde gehanteerde privacybeleid.

Formulier

Gemarkeerde velden zijn verplicht.

Indien u aangeeft elektronische facturen te willen ontvangen, let u dan op het volgende: De gegevens van de persoon die hieronder worden ingevuld, wordt de "ontvanger" van de e-factuur en de eigenaar van de BizmailONEway account bij Basware.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Verberg boodschap