Catalogus

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Retourprocedure

Wil je artikelen retour sturen? Meld dit dan altijd eerst bij een van onze verkopers. Artikelen die retour komen moeten namelijk altijd voorzien zijn van een door ons aangemaakt retour melding formulier (RMA).

Defecte goederen kunnen voor garantie worden geretourneerd aan ons centrale magazijn. Hier moet wel altijd een retourformulier (RMA) aan toegevoegd worden. De beschadigde goederen dienen binnen 48 uur aan de transporteur en aan ons schriftelijk te worden gemeld.

Artikelen met transportschade worden teruggenomen mits direct bij ontvangst aangetekend op de vrachtbrief. Bij voorkeur direct weigeren bij ontvangst of uiterlijk binnen 48 uur melden.

Goederen die door ons volgens bestelling zijn geleverd, worden niet teruggenomen. Uit coulance overwegingen zijn wij echter in bepaalde gevallen bereid (na overleg) goederen terug te nemen. Voorwaarden is wel dat deze goederen ongebruikt zijn en in goede conditie zijn (inclusief de verpakking.) Neem voor overleg contact op met uw contactpersoon bij ECR-Nederland of mail naar: verkoop@ecr-nederland.nl of neem telefonisch contact met ons op: (+31) (0)40 299 06 00.

De retour te zenden goederen dienen in de originele, onbeschadigde en onbeschreven fabrieksverpakking franco aan ons centrale magazijn te Oirschot te worden geleverd. Vergeet niet een kopie van het retour melding formulier (RMA) mee te sturen.

Adres centrale magazijn:
ECR-Nederland BV
Westfields 1210
5688 HA Oirschot.

Volgende ongebruikte goederen worden door ons niet teruggenomen:
1. Goederen die vanaf onze factuurdatum ouder zijn dan 1 maand;
2. Goederen die ingebouwd zijn geweest;
3. Goederen die beschadigd zijn;
4. Goederen die speciaal besteld zijn;
5. Goederen beneden een nettowaarde van EUR 100,-;
6. Goederen zonder een kopie van het retour formulier (RMA).

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

Retourmeldingsformulier
Retourmeldingsformulier Copeland
Verberg boodschap