Catalogus

Contactgegevens

Oirschot
Westfields 1210, 5688 HA Oirschot
Tel: +31 (0)40 299 06 00
E-mail: verkoop@ecr-nederland.nl

Deventer
Danzigweg 6A, 7418 EN Deventer
Tel: +31 (0)570 62 42 00
E-mail: deventer@ecr-nederland.nl

Dordrecht
Pascalstraat 85, 3316 GR Dordrecht
Tel: +31 (0)78 653 09 00
E-mail: dordrecht@ecr-nederland.nl

Hoofddorp
Parellaan 60, 2132 WS Hoofddorp
Tel: +31 (0)23 557 34 30
E-mail: hoofddorp@ecr-nederland.nl

Linkedin

Facebook

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Unitbouw

Bij unitbouw komt iedere koelunit tot stand
Unitbouw is onze divisie waar de know-how is ondergebracht, waarmee elk koeltechnisch project snel gerealiseerd kan worden.
Voor de inkoop van onze producten werken we nauw samen met een groot aantal zeer betrouwbare fabrikanten, met een hoge kwaliteitsstandaard. De voordelen van deze samenwerking zijn gebaseerd op technologische kennis van zaken, onderzoek en ontwikkeling van (eigen) kwaliteitsproducten.
Samen met de installateur en volgens zijn specificatie worden de units snel en vakkundig gerealiseerd. Dit biedt de installateur het voordeel van een snelle levering en weet hij zich verzekerd van een goede begeleiding in het verdere traject. Installateurs die hun vakmanschap meerwaarde willen geven, doen beroep op de jarenlange ervaring van Unitbouw.

Breed scala aan componenten
ECR-Nederland heeft een compleet scala aan componenten en apparatuur in eigen huis. De klant krijgt dus wat hij verlangt. Met onze opslagcapaciteit en snelle netwerken, kunnen we aan elke vraag direct voldoen. In onze gespecificeerde prijscatalogi kunnen onze relaties alle prijs- en technische specificaties terugvinden.
De vervaardigde systemen zijn ontwikkeld op basis van energiezuinige concepten, behoeven nauwelijks onderhoud en zijn door en door betrouwbaar.
Geheel toegesneden op de wensen van uw opdrachtgever en geheel op maat.
De systemen worden in nauw overleg ontwikkeld: samen, met u... Hierdoor ontstaan Units met een minimum aan installatietijd en een maximum aan flexibiliteit en rendement. En niet te vergeten natuurlijk: kostenefficiënt. Innovatie en hoogwaardige kwaliteit vragen meer dan technologie alleen.
Het gaat ook om mensen. Alle werknemers nemen deel aan het proces.
ECR-Nederland voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, door voortdurende bijeenkomsten en trainingen. ECR-Nederland is ervan overtuigd dat kwaliteit en oplossingsgericht werken alleen mogelijk zijn, indien iedereen in onze organisatie van deze aanpak is doordrongen.

Engineering en speciaal ontwerp
Ieder project vraagt om een gedegen voorbereiding en engineering. Een goed plan is in dit geval het halve werk. Met het geavanceerd tekenprogramma
Solid Works, helpt ECR-Unitbouw u dat plan te realiseren, tot in detail.
Uitgaande van uw specificaties en onze kennis tekenen we voor een ontwerp dat aan duidelijkheid niets te wensen over laat. En voor een installatie met een optimaal rendement. Desgewenst kunnen de ontwerptekeningen als digitaal bestand worden aangeleverd. Tevens kunnen er geanimeerde filmpjes gemaakt worden van uw unit, zodat u deze in 3D vanaf alle zijden kunt bekijken. Op die manier installeert u een unit die exact beantwoordt aan de wensen en eisen van uw klant. Unitbouw levert u hoogwaardige systemen. Onze medewerkers zijn allen ervaren koeltechnici en bouwen uw units onder ideale omstandigheden dankzij onze modern uitgeruste werkplaats. Onze units voldoen uiteraard aan het PED. ECR Unitbouw voldoet aan de F Gassen certificering BRL 100 1.2.
Dankzij Unitbouw engineering bent u in staat om grote projecten uit te voeren, met minimale investering in materieel en mankracht. Ieder project kunt u in korte tijd realiseren. Zo behoudt u installatiecapaciteit voor urgente zaken.

U kunt hieronder de folder Totaalconceptbouw ECR-Unitbouw Extra armslag samen, met u... downloaden.

Folder totaalconceptbouw ECR-Unitbouw
Verberg boodschap