Catalogus

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Propaan Chillers Euroklimat

PROPAAN CHILLERS EUROKLIMAT

In het assortiment van ECR-Nederland, Propaan Chillers van Euroklimat.

Tegen het einde van 2017 hebben ECR-Nederland en Euroklimat een overeenkomst afgesloten voor de levering van de Euroklimat R290 Chillers in de BeNeLux.

In het vizier
Wij hadden Euroklimat al jaren in ons vizier en achten gezien de HFK problematiek nu de tijd rijp om met dit ruime gamma van R290 Chillers voor proceskoeling, HVAC, medium en lage temperatuurtoepassingen te starten.

Missie Euroklimat
De missie van Euroklimat is om marktleider te worden in het bouwen en leveren van R290 Chillers.

Waarom R290
- Het is een natuurlijk koudemiddel - Het is Ecologisch - Het is een efficiënt koudemiddel - Het is een betrouwbaar koudemiddel

Het productenpakket is onderverdeeld in verschillende productseries:


Propaan Chillers Euroklimat

De instap modellen lijn PRIMA.E is een luchtgekoelde Chiller-reeks voor hoge- en medium temperaturen uitgevoerd met de Copeland Scroll compressor(en), diverse modellen met 1 of 2 compressoren met koelcapaciteiten tot 67 kW. (Voor meer info, zie onderstaande PDF bestanden)

De opvolgende lijn RKO.E..S lijn is een luchtgekoelde Chiller-reeks voor hoge- en medium temperaturen uitgevoerd met semi-hermetische compressor(en) aan boord, diverse modellen met 1 of 2 compressoren met koelcapaciteiten tot 300 kW. (Voor meer info, zie onderstaande PDF bestanden)

Vervolgens is er de RKO.E ..V lijn een luchtgekoelde Chiller-reeks voor hoge- en medium temperaturen uitgevoerd met 2 stuks compact schroefcompressoren aan boord, diverse modellen met koelcapaciteiten tot 650 kW. (Voor meer info, zie onderstaande PDF bestanden)

Ook is er voor medium temperatuur toepassingen de Prima.W/MT lijn met watergekoelde condensor en semi-hermetische compressor met koelcapaciteiten tot 37 kW (Voor meer info, zie onderstaande PDF bestanden).

Technische brochure Euroklimat (Engelstalig) (PDF)

Raadpleeg onze Euroklimat webcatalogus pagina

Neem voor meer informatie contact op met uw ECR-filiaal.
Verberg boodschap